B. Yakın Et Al. , "Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
Yakın, B. Et Al. 2009. Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi. 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
Yakın, B., AKAL, H. C., ER, T., & AKIN, N., (2009). Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi . 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
Yakın, Buğra Et Al. "Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2009
Yakın, Buğra Et Al. "Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
Yakın, B. Et Al. (2009) . "Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Buğra Yakın Et Al. }, title={Geleneksel yöntemle ve hazır toz karışımlar kullanılarak üretilen bazı sütlü tatlıların fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}