M. Özkaya Et Al. , "Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği," 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Ankara, Turkey, pp.345-346, 2021
Özkaya, M. Et Al. 2021. Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği. 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , (Ankara, Turkey), 345-346.
Özkaya, M., Bodur, M., & Çakıroğlu, F. P., (2021). Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği . 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi (pp.345-346). Ankara, Turkey
Özkaya, Merve, MAHMUT BODUR, And FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU. "Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği," 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Turkey, 2021
Özkaya, Merve Et Al. "Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği." 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Ankara, Turkey, pp.345-346, 2021
Özkaya, M. Bodur, M. And Çakıroğlu, F. P. (2021) . "Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği." 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Ankara, Turkey, pp.345-346.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Merve Özkaya Et Al. }, title={Toplu Beslenmede Kullanılan Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Maliyet Analizi: BirKamu Hastanesi Örneği}, congress name={10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}, pages={345-346} }