G. HELVACI And H. YARDIMCI, "Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri," 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress • , Ankara, Turkey, pp.191-198, 2020
HELVACI, G. And YARDIMCI, H. 2020. Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri. 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress • , (Ankara, Turkey), 191-198.
HELVACI, G., & YARDIMCI, H., (2020). Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri . 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress • (pp.191-198). Ankara, Turkey
HELVACI, GİZEM, And HÜLYA YARDIMCI. "Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri," 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress •, Ankara, Turkey, 2020
HELVACI, GİZEM And YARDIMCI, HÜLYA. "Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri." 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress • , Ankara, Turkey, pp.191-198, 2020
HELVACI, G. And YARDIMCI, H. (2020) . "Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri." 2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress • , Ankara, Turkey, pp.191-198.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GİZEM HELVACI And author={HÜLYA YARDIMCI}, title={Tüketilen Gıdalara DoğrudanEklenen ve Çevreden Bulaşan KatkıMaddelerinin Toksisitesinin İnsanSağlığına Etkileri}, congress name={2. International Industrial and Environmental Toxicology Congress •}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2020}, pages={191-198} }