N. KONAR Et Al. , "Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi," Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32, pp.28-39, 2011
KONAR, N. Et Al. 2011. Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi. Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32 , 28-39.
KONAR, N., Haspolat, I., POYRAZOĞLU, E. S., DEMİR, K., & ARTIK, N., (2011). Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi. Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32, 28-39.
KONAR, NEVZAT Et Al. "Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi," Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32, 28-39, 2011
KONAR, NEVZAT Et Al. "Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi." Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32, pp.28-39, 2011
KONAR, N. Et Al. (2011) . "Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi." Gıda Mühendisleri Odası Dergisi , vol.32, pp.28-39.
@article{article, author={NEVZAT KONAR Et Al. }, title={Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi}, journal={Gıda Mühendisleri Odası Dergisi}, year=2011, pages={28-39} }