H. H. Atar, "SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU," II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık , no.31, Samsun, Turkey, 2019
Atar, H. H. 2019. SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU. II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık , (Samsun, Turkey).
Atar, H. H., (2019). SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU . II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık, Samsun, Turkey
Atar, HASAN. "SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU," II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık, Samsun, Turkey, 2019
Atar, HASAN H. . "SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU." II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık , Samsun, Turkey, 2019
Atar, H. H. (2019) . "SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU." II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık , Samsun, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN HÜSEYİN ATAR}, title={SU ÜRÜNLERİNİN MEVCUT DURUMU}, congress name={II. GIDA ve SAĞLIKLI BESLENME SEMPOZYUMU- Su Ürünleri ve Sağlık}, city={Samsun}, country={Turkey}, year={2019}}