M. N. BUCAK Et Al. , "Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016," Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3, pp.3947, 2016
BUCAK, M. N. Et Al. 2016. Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016. Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3 , 3947.
BUCAK, M. N., GÜNGÖR, Ş., SARIÖZKAN, S., & BİLGİLİ, A., (2016). Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016. Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3, 3947.
BUCAK, MUSTAFA Et Al. "Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016," Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3, 3947, 2016
BUCAK, MUSTAFA N. Et Al. "Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016." Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3, pp.3947, 2016
BUCAK, M. N. Et Al. (2016) . "Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016." Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi , vol.1, no.3, p.3947.
@article{article, author={MUSTAFA NUMAN BUCAK Et Al. }, title={Spermanın Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi Türkiye 1 3 39 47 Yayınlanma tarihi 17 Mart 2016}, journal={Türkiye Klinikleri Dölerme ve Suni Tohumlama Özel Dergisi}, year=2016, pages={3947} }