N. AKÇELİK Et Al. , "Fermantasyon Metabolizması," In Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık , Ankara: Nobel, 2019, pp.37-63.
AKÇELİK, N. Et Al. Fermantasyon Metabolizması. 2019. In Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık , Nobel, Ankara, 37-63.
AKÇELİK, N., UYMAZ TEZEL, B., ŞANLIBABA, P., ŞİMŞEK, Ö., & AKÇELİK, M., (2019). Fermantasyon Metabolizması. Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık (pp.37-63), Ankara: Nobel.
AKÇELİK, NEFİSE Et Al. "Fermantasyon Metabolizması." In Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık , 37-63. Ankara: Nobel, 2019
AKÇELİK, NEFİSE Et Al. "Fermantasyon Metabolizması." Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık , Nobel, 2019, pp.37-63.
AKÇELİK, N. Et Al. (2019) "Fermantasyon Metabolizması", Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={NEFİSE AKÇELİK Et Al. }, chaptertitle={Fermantasyon Metabolizması}, booktitle={ Fermente Gıdalar mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2019} }