M. ALTAN Et Al. , "OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ," 1st International Health Sciences and Life Congress , Burdur, Turkey, pp.700, 2018
ALTAN, M. Et Al. 2018. OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ. 1st International Health Sciences and Life Congress , (Burdur, Turkey), 700.
ALTAN, M., YILMAZ, Ş. G., & ÇAKIROĞLU, F. P., (2018). OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ . 1st International Health Sciences and Life Congress (pp.700). Burdur, Turkey
ALTAN, MURAT, ŞEMSİ GÜL YILMAZ, And FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU. "OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ," 1st International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Turkey, 2018
ALTAN, MURAT Et Al. "OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ." 1st International Health Sciences and Life Congress , Burdur, Turkey, pp.700, 2018
ALTAN, M. YILMAZ, Ş. G. And ÇAKIROĞLU, F. P. (2018) . "OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ." 1st International Health Sciences and Life Congress , Burdur, Turkey, p.700.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT ALTAN Et Al. }, title={OMEGA-3 SUPLEMENT ALIMININ NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={1st International Health Sciences and Life Congress}, city={Burdur}, country={Turkey}, year={2018}, pages={700} }