G. ÇOKSARI Et Al. , "Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ÇOKSARI, G. Et Al. 2014. Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey).
ÇOKSARI, G., Nur Efşan, D., KONAR, N., GÜÇER, Y., POYRAZOĞLU, E. S., & ARTIK, N., (2014). Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
ÇOKSARI, GÜLAY Et Al. "Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ÇOKSARI, GÜLAY Et Al. "Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ÇOKSARI, G. Et Al. (2014) . "Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLAY ÇOKSARI Et Al. }, title={Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}