M. İLHAN ESGİN And F. Yılmaz, "Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Turkey, 2023
İLHAN ESGİN, M. And Yılmaz, F. 2023. Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , (Turkey).
İLHAN ESGİN, M., & Yılmaz, F., (2023). Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi . 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Turkey
İLHAN ESGİN, MERVE, And Fatma Yılmaz. "Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Turkey, 2023
İLHAN ESGİN, MERVE İ. And Yılmaz, Fatma. "Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Turkey, 2023
İLHAN ESGİN, M. And Yılmaz, F. (2023) . "Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERVE İLHAN ESGİN And author={Fatma Yılmaz}, title={Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi}, congress name={2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}