T. ŞANLI Et Al. , "GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011
ŞANLI, T. Et Al. 2011. GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA , vol.36, no.4 , 217-224.
ŞANLI, T., ŞENEL, E., Emel, S., & BENLİ, M., (2011). GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA , vol.36, no.4, 217-224.
ŞANLI, TUBA Et Al. "GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA , vol.36, no.4, 217-224, 2011
ŞANLI, TUBA Et Al. "GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011
ŞANLI, T. Et Al. (2011) . "GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA , vol.36, no.4, pp.217-224.
@article{article, author={TUBA ŞANLI Et Al. }, title={GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={GIDA}, year=2011, pages={217-224} }