Y. GEZGINC Et Al. , "Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli , Turkey, pp.25, 2009
GEZGINC, Y. Et Al. 2009. Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi. Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli , (Turkey), 25.
GEZGINC, Y., BUCAK, O., DAYISOYLU, S., & AKYOL, İ., (2009). Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi . Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli (pp.25). , Turkey
GEZGINC, YEKTA Et Al. "Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli, Turkey, 2009
GEZGINC, YEKTA Et Al. "Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli , Turkey, pp.25, 2009
GEZGINC, Y. Et Al. (2009) . "Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli , Turkey, p.25.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YEKTA GEZGINC Et Al. }, title={Doğal yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençlilik özellikleri ve plazmit içeriklerinin belirlenmesi}, congress name={Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli}, city={}, country={Turkey}, year={2009}, pages={25} }