İ. TERZİ Et Al. , "Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1, pp.125-130, 2023
TERZİ, İ. Et Al. 2023. Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1 , 125-130.
TERZİ, İ., ÖZGÜVEN, M. M., & YAĞCI, A., (2023). Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1, 125-130.
TERZİ, İSMAİL, MEHMET METİN ÖZGÜVEN, And ADEM YAĞCI. "Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1, 125-130, 2023
TERZİ, İSMAİL Et Al. "Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1, pp.125-130, 2023
TERZİ, İ. ÖZGÜVEN, M. M. And YAĞCI, A. (2023) . "Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.11, no.1, pp.125-130.
@article{article, author={İSMAİL TERZİ Et Al. }, title={Derin Öğrenme Teknikleri ile Bazı Üzüm Çeşitlerinin Tespiti}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2023, pages={125-130} }