M. BODUR And S. KAYA, "“Reducing the Formation of Acrylamide in Foods," 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , Burdur, Turkey, 2022
BODUR, M. And KAYA, S. 2022. “Reducing the Formation of Acrylamide in Foods. 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , (Burdur, Turkey).
BODUR, M., & KAYA, S., (2022). “Reducing the Formation of Acrylamide in Foods . 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Turkey
BODUR, MAHMUT, And SEDA KAYA. "“Reducing the Formation of Acrylamide in Foods," 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Turkey, 2022
BODUR, MAHMUT And KAYA, SEDA. "“Reducing the Formation of Acrylamide in Foods." 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , Burdur, Turkey, 2022
BODUR, M. And KAYA, S. (2022) . "“Reducing the Formation of Acrylamide in Foods." 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , Burdur, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT BODUR And author={SEDA KAYA}, title={“Reducing the Formation of Acrylamide in Foods}, congress name={5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi}, city={Burdur}, country={Turkey}, year={2022}}