T. ŞANLI And H. C. AKAL, "Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
ŞANLI, T. And AKAL, H. C. 2012. Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
ŞANLI, T., & AKAL, H. C., (2012). Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
ŞANLI, TUBA, And HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN. "Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
ŞANLI, TUBA And AKAL, HAVVA C. . "Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
ŞANLI, T. And AKAL, H. C. (2012) . "Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUBA ŞANLI And author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN}, title={Fermente süt ürünlerinin antioksidan kapasitesinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler FRAP TEAC ve DPPH}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}