S. TAN And İ. DELLAL. Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli. Ankara: TEAE2002, pp.0
TAN, S. And DELLAL, İ. 2002. Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli . TEAE, Ankara.
TAN, S., & DELLAL, İ., (2002). Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli . Ankara: TEAE.
TAN, SİBEL, And İLKAY DELLAL. Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli . Ankara: TEAE, 2002
TAN, SİBEL And DELLAL, İLKAY. Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli . TEAE, 2002.
TAN, S. And DELLAL, İ. (2002) Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli . 1st edn. Ankara: TEAE.
@book{book, author={SİBEL TAN And author={İLKAY DELLAL}, title={Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Açığını Kapatmak İçin Alternatif Bir Yaklaşım: Hindi Üretimi ve Sözleşmeli Yetiştiricilik Modeli}, publisher={TEAE}, year={2002} }