M. Merve Et Al. , "Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
Merve, M. Et Al. 2015. Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
Merve, M., Burak, B., Burçin, C., ŞENEL, E., AKDEMİR EVRENDİLEK, G., ÖZER, H. B., ... Bengül, A.(2015). Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi . 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
Merve, Mühürcüoğlu Et Al. "Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
Merve, Mühürcüoğlu Et Al. "Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
Merve, M. Et Al. (2015) . "Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mühürcüoğlu Merve Et Al. }, title={Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}