S. KÜÇÜKERSAN Et Al. , "Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6, pp.971-974, 2009
KÜÇÜKERSAN, S. Et Al. 2009. Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6 , 971-974.
KÜÇÜKERSAN, S., YEŞİLBAĞ, D., & Küçükersan, K., (2009). Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6, 971-974.
KÜÇÜKERSAN, SEHER, DERYA YEŞİLBAĞ, And Kemal Küçükersan. "Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6, 971-974, 2009
KÜÇÜKERSAN, SEHER Et Al. "Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6, pp.971-974, 2009
KÜÇÜKERSAN, S. YEŞİLBAĞ, D. And Küçükersan, K. (2009) . "Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.15, no.6, pp.971-974.
@article{article, author={SEHER KÜÇÜKERSAN Et Al. }, title={Using of poppy seed meal and yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) as an alternative protein source for layer hens Haşhaş tohumu küspesi ve maya'nın (Saccharomyces cerevisiae) alternatif protein kaynaǧı olarak yumurtacı tavuk rasyonlarında kullanımı}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2009, pages={971-974} }