G. İPLİKÇİOĞLU ÇİL, "Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar," Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı , 2017
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G. 2017. Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar. Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı .
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G., (2017). Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar. Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı .
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, GÜZİN. "Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar," Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı , 2017
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, GÜZİN İ. . "Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar." Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı , 2017
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G. (2017) . "Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar." Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı .
@article{article, author={GÜZİN İPLİKÇİOĞLU ARAL}, title={Gıdalarda Viral Enfeksiyonların Önemi ve Riskli Gıdalar}, journal={Türkiye Klinikleri- Gıda Bilimi Özel Sayısı}, year=2017}