Z. A. GÜRSEL KIRAL Et Al. , "Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması," Kükem Dergisi , vol.17, no.2, pp.1-14, 1994
GÜRSEL KIRAL, Z. A. Et Al. 1994. Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması. Kükem Dergisi , vol.17, no.2 , 1-14.
GÜRSEL KIRAL, Z. A., Tunail, N., GÜRSOY, A., Ergül, E., & Aydar, L. Y., (1994). Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması. Kükem Dergisi , vol.17, no.2, 1-14.
GÜRSEL KIRAL, ZÜBEYDE Et Al. "Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması," Kükem Dergisi , vol.17, no.2, 1-14, 1994
GÜRSEL KIRAL, ZÜBEYDE A. Et Al. "Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması." Kükem Dergisi , vol.17, no.2, pp.1-14, 1994
GÜRSEL KIRAL, Z. A. Et Al. (1994) . "Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması." Kükem Dergisi , vol.17, no.2, pp.1-14.
@article{article, author={ZÜBEYDE ASUMAN GÜRSEL KIRAL Et Al. }, title={Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması}, journal={Kükem Dergisi}, year=1994, pages={1-14} }