Ö. Alifakı And Ö. ŞAKIYAN DEMİRKOL, "Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu," GIDA , vol.41, no.2, pp.91-98, 2016
Alifakı, Ö. And ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö. 2016. Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu. GIDA , vol.41, no.2 , 91-98.
Alifakı, Ö., & ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö., (2016). Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu. GIDA , vol.41, no.2, 91-98.
Alifakı, Özlem, And ÖZGE ŞAKIYAN DEMİRKOL. "Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu," GIDA , vol.41, no.2, 91-98, 2016
Alifakı, Özlem And ŞAKIYAN DEMİRKOL, ÖZGE Ş. . "Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu." GIDA , vol.41, no.2, pp.91-98, 2016
Alifakı, Ö. And ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö. (2016) . "Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu." GIDA , vol.41, no.2, pp.91-98.
@article{article, author={Özlem Alifakı And author={ÖZGE ŞAKIYAN DEMİRKOL}, title={Mikrodalga ile pişirilen pirinç kekinin formülasyonu ve işlem koşullarının optimizasyonu}, journal={GIDA}, year=2016, pages={91-98} }