Ö. KÖKSAL Et Al. , "Goat s Meat Consumption in Turkey," Uluslararası Keçi Kongresi , Antalya, Turkey, 2016
KÖKSAL, Ö. Et Al. 2016. Goat s Meat Consumption in Turkey. Uluslararası Keçi Kongresi , (Antalya, Turkey).
KÖKSAL, Ö., DELLAL, İ., DELLAL, G., ÜNÜVAR, F. İ., PEHLİVAN, E., ERDEN, F. F., ... AKTÜRK, D.(2016). Goat s Meat Consumption in Turkey . Uluslararası Keçi Kongresi, Antalya, Turkey
KÖKSAL, ÖZDAL Et Al. "Goat s Meat Consumption in Turkey," Uluslararası Keçi Kongresi, Antalya, Turkey, 2016
KÖKSAL, ÖZDAL Et Al. "Goat s Meat Consumption in Turkey." Uluslararası Keçi Kongresi , Antalya, Turkey, 2016
KÖKSAL, Ö. Et Al. (2016) . "Goat s Meat Consumption in Turkey." Uluslararası Keçi Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZDAL KÖKSAL Et Al. }, title={Goat s Meat Consumption in Turkey}, congress name={Uluslararası Keçi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}}