H. B. Özer, "Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir," In Gıda Biyoteknolojisi , İstanbul: İTÜ Yayınları, 2010, pp.195-240.
Özer, H. B. Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir. 2010. In Gıda Biyoteknolojisi , İTÜ Yayınları, İstanbul, 195-240.
Özer, H. B., (2010). Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir. Gıda Biyoteknolojisi (pp.195-240), İstanbul: İTÜ Yayınları.
Özer, HAMDİ. "Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir." In Gıda Biyoteknolojisi , 195-240. İstanbul: İTÜ Yayınları, 2010
Özer, HAMDİ B. . "Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir." Gıda Biyoteknolojisi , İTÜ Yayınları, 2010, pp.195-240.
Özer, H. B. (2010) "Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir", Gıda Biyoteknolojisi . İstanbul: İTÜ Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={HAMDİ BARBAROS ÖZER}, chaptertitle={Fermente Süt Ürünleri, Probiyotik Organizmalar ve Peynir}, booktitle={ Gıda Biyoteknolojisi}, publisher={İTÜ Yayınları}, city={İstanbul},year={2010} }