İ. DELLAL Et Al. , "Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7, pp.34-37, 2015
DELLAL, İ. Et Al. 2015. Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7 , 34-37.
DELLAL, İ., KOLSARICI, N., DELLAL, G., ERDEN, F. F., AKTÜRK, D., KÖKSAL, Ö., ... PEHLİVAN, E.(2015). Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7, 34-37.
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7, 34-37, 2015
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7, pp.34-37, 2015
DELLAL, İ. Et Al. (2015) . "Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , vol.7, pp.34-37.
@article{article, author={İLKAY DELLAL Et Al. }, title={Türkiye’de Keçi Eti Tüketimine Etkili Olan Faktörler}, journal={Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi}, year=2015, pages={34-37} }