İ. DEMİR, "Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi," Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi , Turkey, 2018
DEMİR, İ. 2018. Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi. Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi , (Turkey).
DEMİR, İ., (2018). Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi . Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi, Turkey
DEMİR, İBRAHİM. "Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi," Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi, Turkey, 2018
DEMİR, İBRAHİM. "Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi." Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi , Turkey, 2018
DEMİR, İ. (2018) . "Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi." Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM DEMİR}, title={Biber (Capsicum annuum L.)’de Organik ve Konvansiyonel Üretim Sistemlerinin ve Farklı Hasat Dönemlerinin Tohum Kalitesine Etkisi}, congress name={Türkiye 6. Tohumculuk Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}