S. TÜRKSOY Et Al. , "Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi," 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
TÜRKSOY, S. Et Al. 2012. Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi. 11. Gıda kongresi , (Turkey).
TÜRKSOY, S., ÖZKAYA, B., kahveci, e., & ÖZKAYA, A. H., (2012). Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi . 11. Gıda kongresi, Turkey
TÜRKSOY, SEÇİL Et Al. "Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi," 11. Gıda kongresi, Turkey, 2012
TÜRKSOY, SEÇİL Et Al. "Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi." 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
TÜRKSOY, S. Et Al. (2012) . "Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi." 11. Gıda kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEÇİL TÜRKSOY Et Al. }, title={Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi}, congress name={11. Gıda kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}