N. TOKAÇ ER And N. YABANCI AYHAN, "Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı," Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1, pp.43-51, 2023
TOKAÇ ER, N. And YABANCI AYHAN, N. 2023. Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı. Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1 , 43-51.
TOKAÇ ER, N., & YABANCI AYHAN, N., (2023). Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı. Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1, 43-51.
TOKAÇ ER, NİDA, And NURCAN YABANCI AYHAN. "Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı," Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1, 43-51, 2023
TOKAÇ ER, NİDA T. And YABANCI AYHAN, NURCAN Y. . "Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı." Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1, pp.43-51, 2023
TOKAÇ ER, N. And YABANCI AYHAN, N. (2023) . "Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı." Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.2, no.1, pp.43-51.
@article{article, author={NİDA TOKAÇ ER And author={NURCAN YABANCI AYHAN}, title={Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı}, journal={Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy}, year=2023, pages={43-51} }