B. KENDİRLİ And B. KAYA, "İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları," Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2012
KENDİRLİ, B. And KAYA, B. 2012. İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey).
KENDİRLİ, B., & KAYA, B., (2012). İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları . Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey
KENDİRLİ, BERNA, And BURCU KAYA. "İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları," Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2012
KENDİRLİ, BERNA And KAYA, BURCU. "İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları." Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2012
KENDİRLİ, B. And KAYA, B. (2012) . "İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları." Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERNA KENDİRLİ And author={BURCU KAYA}, title={İç Anadolu Bölgesi Jeotermal Kaynaklarının Sera Isıtmasında Kullanım Olanakları}, congress name={Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2012}}