T. ŞANLI Et Al. , "Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi," Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3, pp.93-95, 2005
ŞANLI, T. Et Al. 2005. Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi. Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3 , 93-95.
ŞANLI, T., GÜRSOY, A., Deveci, O., & Sezgin, E., (2005). Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi. Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3, 93-95.
ŞANLI, TUBA Et Al. "Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi," Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3, 93-95, 2005
ŞANLI, TUBA Et Al. "Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi." Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3, pp.93-95, 2005
ŞANLI, T. Et Al. (2005) . "Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi." Gıda Teknolojisi , vol.9, no.3, pp.93-95.
@article{article, author={TUBA ŞANLI Et Al. }, title={Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2005, pages={93-95} }