Ö. TURFAN Et Al. , "Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
TURFAN, Ö. Et Al. 2008. Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Turkey).
TURFAN, Ö., TÜRKYILMAZ, M., YEMİŞ, O., & ÖZKAN, M., (2008). Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey
TURFAN, ÖZGE Et Al. "Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 2008
TURFAN, ÖZGE Et Al. "Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
TURFAN, Ö. Et Al. (2008) . "Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZGE TURFAN Et Al. }, title={Nar suyu konsantresi üretiminde antosiyanin ve renkteki değişimler}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}