N. KONAR Et Al. , "YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ," Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32, pp.28-39, 2011
KONAR, N. Et Al. 2011. YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ. Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32 , 28-39.
KONAR, N., IŞIKSAL, S., & DEMİR, K., (2011). YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ. Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32, 28-39.
KONAR, NEVZAT, SEYFULLAH IŞIKSAL, And KÖKSAL DEMİR. "YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ," Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32, 28-39, 2011
KONAR, NEVZAT Et Al. "YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ." Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32, pp.28-39, 2011
KONAR, N. IŞIKSAL, S. And DEMİR, K. (2011) . "YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ." Gıda Mühendisliği Dergisi , no.32, pp.28-39.
@article{article, author={NEVZAT KONAR Et Al. }, title={YAŞLI POPÜLASYON İÇİN MİKRONUTRİENT İHTİYAÇ DÜZEYLERİ AÇISINDAN SEBZE VE MEYVELERİN ÖNEMİ}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2011, pages={28-39} }