H. Boyacıoğlu Et Al. , "Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi," 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6) , İzmir, Turkey, pp.6, 2004
Boyacıoğlu, H. Et Al. 2004. Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi. 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6) , (İzmir, Turkey), 6.
Boyacıoğlu, H., AKAY, B., ERTUNÇ, S., HAPOĞLU, H., & Alpbaz, M., (2004). Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi . 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6) (pp.6). İzmir, Turkey
Boyacıoğlu, Havva Et Al. "Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi," 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6), İzmir, Turkey, 2004
Boyacıoğlu, Havva Et Al. "Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi." 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6) , İzmir, Turkey, pp.6, 2004
Boyacıoğlu, H. Et Al. (2004) . "Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi." 6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6) , İzmir, Turkey, p.6.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Havva Boyacıoğlu Et Al. }, title={Ekmek Mayası Üretilen Kesikli Bir Biyoreaktörde Kütle Aktarım Katsayısının Belirlenmesi}, congress name={6. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK6)}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2004}, pages={6} }