A. GÜLEÇ Et Al. , "Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.219-227, 2015
GÜLEÇ, A. Et Al. 2015. Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3 , 219-227.
GÜLEÇ, A., BİLGİÇ, P., & BESLER, H. T., (2015). Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, 219-227.
GÜLEÇ, ATİLA, PELİN BİLGİÇ, And HALİT TANJU BESLER. "Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, 219-227, 2015
GÜLEÇ, ATİLA Et Al. "Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.219-227, 2015
GÜLEÇ, A. BİLGİÇ, P. And BESLER, H. T. (2015) . "Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.219-227.
@article{article, author={ATİLA GÜLEÇ Et Al. }, title={Türkiye de Organik ve Klasik Yöntemlerle Üretilen Zeytinyağlarının Ağır Metal İçeriğine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2015, pages={219-227} }