M. ALTAN Et Al. , "Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi," Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.39-46, 2021
ALTAN, M. Et Al. 2021. Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2 , 39-46.
ALTAN, M., BEYZİ, E., & ÇAKIROĞLU, F. P., (2021). Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 39-46.
ALTAN, MURAT, EBRU BEYZİ, And FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU. "Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi," Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 39-46, 2021
ALTAN, MURAT Et Al. "Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi." Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.39-46, 2021
ALTAN, M. BEYZİ, E. And ÇAKIROĞLU, F. P. (2021) . "Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi." Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.39-46.
@article{article, author={MURAT ALTAN Et Al. }, title={Mazı Meşesi (Quercus infectoria) Toplarının İshale Sebep Olan Gıda Kaynaklı Bakteriler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin İncelenmesi}, journal={Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={39-46} }