H. B. ÖZER And A. A. HAYALOĞLU, "Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri," In Peynir Biliminin Temelleri , İstanbul: NOBEL, 2021, pp.265-294.
ÖZER, H. B. And HAYALOĞLU, A. A. Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri. 2021. In Peynir Biliminin Temelleri , NOBEL, İstanbul, 265-294.
ÖZER, H. B., & HAYALOĞLU, A. A., (2021). Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri. Peynir Biliminin Temelleri (pp.265-294), İstanbul: NOBEL.
ÖZER, HAMDİ, And ALİ ADNAN HAYALOĞLU. "Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri." In Peynir Biliminin Temelleri , 265-294. İstanbul: NOBEL, 2021
ÖZER, HAMDİ B. And HAYALOĞLU, ALİ A. . "Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri." Peynir Biliminin Temelleri , NOBEL, 2021, pp.265-294.
ÖZER, H. B. And HAYALOĞLU, A. A. (2021) "Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri", Peynir Biliminin Temelleri . İstanbul: NOBEL.
@bookchapter{bookchapter, author ={HAMDİ BARBAROS ÖZER And author ={ALİ ADNAN HAYALOĞLU}, chaptertitle={Peynirde Olgunlaşmayı Hızlandırma Yöntemleri}, booktitle={ Peynir Biliminin Temelleri}, publisher={NOBEL}, city={İstanbul},year={2021} }