D. BAŞKAYA SEZER Et Al. , "Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
BAŞKAYA SEZER, D. Et Al. 2016. Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
BAŞKAYA SEZER, D., ŞUMNU, G., ŞAHİN, S., & ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö., (2016). Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
BAŞKAYA SEZER, DUYGU Et Al. "Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
BAŞKAYA SEZER, DUYGU B. Et Al. "Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
BAŞKAYA SEZER, D. Et Al. (2016) . "Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DUYGU BAŞKAYA SEZER Et Al. }, title={Vişne Prunus cerasus L Posası ve Vişne Posası Özütü Kullanılarak Hazırlanan Kek Formülasyonlarının Dielektrik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Karşılaştırılması}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}