Ş. OBA İLTER Et Al. , "SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU," GIDA , vol.46, no.1, 2021
OBA İLTER, Ş. Et Al. 2021. SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU. GIDA , vol.46, no.1 .
OBA İLTER, Ş., TOKER, Ö. S., Rasouli Pirouzian, H., PALABIYIK, İ., KONAR, N., ARTIK, N., ... SAĞDIÇ, O.(2021). SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU. GIDA , vol.46, no.1.
OBA İLTER, ŞİRİN Et Al. "SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU," GIDA , vol.46, no.1, 2021
OBA İLTER, ŞİRİN O. Et Al. "SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU." GIDA , vol.46, no.1, 2021
OBA İLTER, Ş. Et Al. (2021) . "SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU." GIDA , vol.46, no.1.
@article{article, author={ŞİRİN OBA İLTER Et Al. }, title={SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU}, journal={GIDA}, year=2021}