Y. S. Velioğlu Et Al. , "Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı," GIDA , vol.18, no.2, pp.101-110, 1993
Velioğlu, Y. S. Et Al. 1993. Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı. GIDA , vol.18, no.2 , 101-110.
Velioğlu, Y. S., Artık, N., & Kavalcı, B., (1993). Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı. GIDA , vol.18, no.2, 101-110.
Velioğlu, YAKUP, Nevzat Artık, And Bilge Kavalcı. "Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı," GIDA , vol.18, no.2, 101-110, 1993
Velioğlu, YAKUP S. Et Al. "Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı." GIDA , vol.18, no.2, pp.101-110, 1993
Velioğlu, Y. S. Artık, N. And Kavalcı, B. (1993) . "Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı." GIDA , vol.18, no.2, pp.101-110.
@article{article, author={YAKUP SEDAT VELİOĞLU Et Al. }, title={Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı}, journal={GIDA}, year=1993, pages={101-110} }