A. DEMİRTAŞ Et Al. , "Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2, pp.127-134, 2011
DEMİRTAŞ, A. Et Al. 2011. Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2 , 127-134.
DEMİRTAŞ, A., ÖZTÜRK, H., PİŞKİN, İ., demirkıran, d., SALGIRLI DEMİRBAŞ, Y., FİDANCI, U. R., ... EMRE, M. B.(2011). Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2, 127-134.
DEMİRTAŞ, AHU Et Al. "Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2, 127-134, 2011
DEMİRTAŞ, AHU Et Al. "Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2, pp.127-134, 2011
DEMİRTAŞ, A. Et Al. (2011) . "Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.37, no.2, pp.127-134.
@article{article, author={AHU DEMİRTAŞ Et Al. }, title={Biberiye ve Adaçayı EkstraktlarınınRuminal Fermantasyon Üzerine EtkilerininRumen Simülasyon Tekniği RUSITEC ile Araştırılması}, journal={İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={127-134} }