S. TÜRKSOY And B. ÖZKAYA, "Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
TÜRKSOY, S. And ÖZKAYA, B. 2004. Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
TÜRKSOY, S., & ÖZKAYA, B., (2004). Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
TÜRKSOY, SEÇİL, And BERRİN ÖZKAYA. "Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2004
TÜRKSOY, SEÇİL And ÖZKAYA, BERRİN. "Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
TÜRKSOY, S. And ÖZKAYA, B. (2004) . "Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEÇİL TÜRKSOY And author={BERRİN ÖZKAYA}, title={Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2004}}