C. KOÇAK Et Al. , "Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi," Gıda , vol.15, no.4, pp.211-215, 1990
KOÇAK, C. Et Al. 1990. Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi. Gıda , vol.15, no.4 , 211-215.
KOÇAK, C., GÜRSEL KIRAL, Z. A., Ergül, E., & GÜRSOY, A., (1990). Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi. Gıda , vol.15, no.4, 211-215.
KOÇAK, CELALETTİN Et Al. "Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi," Gıda , vol.15, no.4, 211-215, 1990
KOÇAK, CELALETTİN Et Al. "Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi." Gıda , vol.15, no.4, pp.211-215, 1990
KOÇAK, C. Et Al. (1990) . "Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi." Gıda , vol.15, no.4, pp.211-215.
@article{article, author={CELALETTİN KOÇAK Et Al. }, title={Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=1990, pages={211-215} }