T. ŞANLI And H. C. AKAL, "Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH," 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
ŞANLI, T. And AKAL, H. C. 2012. Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH. 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
ŞANLI, T., & AKAL, H. C., (2012). Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH . 11. Gıda Kongresi, Turkey
ŞANLI, TUBA, And HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN. "Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH," 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
ŞANLI, TUBA And AKAL, HAVVA C. . "Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH." 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
ŞANLI, T. And AKAL, H. C. (2012) . "Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH." 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUBA ŞANLI And author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN}, title={Fermente Süt Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler: FRAP, TEAC ve DPPH}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}