H. C. AKAL DEMİRDÖĞEN And A. YETİŞEMİYEN, "PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2, pp.380-389, 2020
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C. And YETİŞEMİYEN, A. 2020. PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2 , 380-389.
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C., & YETİŞEMİYEN, A., (2020). PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2, 380-389.
AKAL DEMİRDÖĞEN, HAVVA, And ATİLA YETİŞEMİYEN. "PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2, 380-389, 2020
AKAL DEMİRDÖĞEN, HAVVA C. And YETİŞEMİYEN, ATİLA. "PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2, pp.380-389, 2020
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C. And YETİŞEMİYEN, A. (2020) . "PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.2, pp.380-389.
@article{article, author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN And author={ATİLA YETİŞEMİYEN}, title={PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={380-389} }