B. KOROŞ Et Al. , "Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
KOROŞ, B. Et Al. 2009. Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
KOROŞ, B., TÜRKYILMAZ, M., SOYER, A., BOYACI, İ. H., & ÖZKAN, M., (2009). Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
KOROŞ, BURCU Et Al. "Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2009
KOROŞ, BURCU Et Al. "Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
KOROŞ, B. Et Al. (2009) . "Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU KOROŞ Et Al. }, title={Ülkemize özgü kurutulmuş sebzelerin adsorpsiyon izotermleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}