g. özdemir Et Al. , "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
özdemir, g. Et Al. 2016. Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
özdemir, g., AYTAÇ, S. A., SİVRİ ÖZAY, D., YAZIHAN, N., & mumcuoğlu, İ., (2016). Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
özdemir, gizem Et Al. "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
özdemir, gizem Et Al. "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
özdemir, g. Et Al. (2016) . "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={gizem özdemir Et Al. }, title={Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi HamurlardanLaktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}