M. Köroğlu Et Al. , "Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri," GIDA , vol.25, no.5, pp.337-340, 2000
Köroğlu, M. Et Al. 2000. Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri. GIDA , vol.25, no.5 , 337-340.
Köroğlu, M., Okay, F. Y., & Köksal, A. İ., (2000). Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri. GIDA , vol.25, no.5, 337-340.
Köroğlu, Mehmet, FATMA YEŞİM OKAY, And A İlhami Köksal. "Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri," GIDA , vol.25, no.5, 337-340, 2000
Köroğlu, Mehmet Et Al. "Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri." GIDA , vol.25, no.5, pp.337-340, 2000
Köroğlu, M. Okay, F. Y. And Köksal, A. İ. (2000) . "Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri." GIDA , vol.25, no.5, pp.337-340.
@article{article, author={Mehmet Köroğlu Et Al. }, title={Kavrulmuş tuzlu antepfıstığı yapımında kavurma süresinin bazı kalite özellikleri üzerine etkileri}, journal={GIDA}, year=2000, pages={337-340} }