D. ÇİÇEK POLAT And M. COŞKUN, "Sarımsak (Allium Sativum L.)," In Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar , Ankara: Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri, 2021, pp.77-82.
ÇİÇEK POLAT, D. And COŞKUN, M. Sarımsak (Allium Sativum L.). 2021. In Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar , Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri, Ankara, 77-82.
ÇİÇEK POLAT, D., & COŞKUN, M., (2021). Sarımsak (Allium Sativum L.). Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar (pp.77-82), Ankara: Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri.
ÇİÇEK POLAT, DERYA, And MAKSUT COŞKUN. "Sarımsak (Allium Sativum L.)." In Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar , 77-82. Ankara: Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri, 2021
ÇİÇEK POLAT, DERYA Ç. And COŞKUN, MAKSUT. "Sarımsak (Allium Sativum L.)." Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar , Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri, 2021, pp.77-82.
ÇİÇEK POLAT, D. And COŞKUN, M. (2021) "Sarımsak (Allium Sativum L.)", Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar . Ankara: Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={DERYA ÇİÇEK POLAT And author ={MAKSUT COŞKUN}, chaptertitle={Sarımsak (Allium Sativum L.)}, booktitle={ Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri Özel Konular - Takviye Edici Gıdalar}, publisher={Türkiye Klinikleri Eczacılık Bilimleri}, city={Ankara},year={2021} }