H. C. AKAL Et Al. , "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," 12. Gıda Kongresi. , Turkey, 2016
AKAL, H. C. Et Al. 2016. Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi. 12. Gıda Kongresi. , (Turkey).
AKAL, H. C., TÜRKMEN, N., & KOÇAK, C., (2016). Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi . 12. Gıda Kongresi., Turkey
AKAL, HAVVA, NAZLI KANCA, And CELALETTİN KOÇAK. "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," 12. Gıda Kongresi., Turkey, 2016
AKAL, HAVVA C. Et Al. "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." 12. Gıda Kongresi. , Turkey, 2016
AKAL, H. C. TÜRKMEN, N. And KOÇAK, C. (2016) . "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." 12. Gıda Kongresi. , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN Et Al. }, title={Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={12. Gıda Kongresi.}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}