N. KANCA Et Al. , "FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.48, no.1, pp.38-49, 2023
KANCA, N. Et Al. 2023. FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.48, no.1 , 38-49.
KANCA, N., ALTINAY UYSAL, C., & ALBAYRAK DELİALİOĞLU, R., (2023). FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.48, no.1, 38-49.
KANCA, NAZLI, CANAN ALTINAY UYSAL, And RABİA ALBAYRAK DELİALİOĞLU. "FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.48, no.1, 38-49, 2023
KANCA, NAZLI Et Al. "FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.48, no.1, pp.38-49, 2023
KANCA, N. ALTINAY UYSAL, C. And ALBAYRAK DELİALİOĞLU, R. (2023) . "FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.48, no.1, pp.38-49.
@article{article, author={NAZLI KANCA Et Al. }, title={FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ}, journal={GIDA}, year=2023, pages={38-49} }