Ş. AĞIRAL Et Al. , "Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
AĞIRAL, Ş. Et Al. 2019. Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
AĞIRAL, Ş., BUDAK, Ş., YAZIHAN, N., & ÖZER, H. B., (2019). Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
AĞIRAL, Şeyma Et Al. "Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2019
AĞIRAL, Şeyma Et Al. "Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
AĞIRAL, Ş. Et Al. (2019) . "Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma AĞIRAL Et Al. }, title={Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}